FOTO: InfoBijeljina.com

Kako portal Dešavanja u Bijeljini saznaje, na današnjoj sjednici Nadzornog odbora preduzeća AD „Komunalac“ Bijeljina, prihvaćene su neopozive ostavke dosadašnjeg direktora preduzeća Milenka Vićanovića i dosadašnjeg izvršnog direktora Milorada Stjepanovića. Obojica su neopozive ostavke podnijeli iz više ličnih razloga.

Umjesto Vićanovića, Nadzorni odbor je za v.d. direktora preduzeća AD „Komunalac“ imenovao Diku Cvijetinovića. 

Diko Cvijetinović rođen je u Bijeljini gdje živi i radi.

Predsjednik je Gradskog odbora DNS Bijeljina, predsjednik Regionalnog odbora DNS Bijeljina, član Glavnog odbora DNS i član Predsjedništva DNS. Od februara 2020. godine poslanik je DNS-a u NSRS. Po obrazovanju je master ekonomista i vlasnik i direktor privatne firme.

Oženjen je i otac dvoje djece.

Umjesto Stjepanovića

Nadzorni odbor je za v.d. izvršnog direktora AD „Komunalac“ imenovao dosadašnjeg rukovodioca Službe za organizaciju pijačnih usluga Danijela Perića.

Danijel Perić rođen je u Tuzli, a živi u Bijeljini gdje je završio osnovnu i srednju školu, kao i fakultet. Diplomirani je ekonomista i do danas je bio zaposlen u AD ,,Komunalac“ na poslovima rukovodioca Službe za organizaciju pijačnih usluga.

Sudija je Prve lige FS RS i organizator mnogih društvenih, sportskih i humanitarnih akcija. Sekretar je Zavičajnog udruženja Tuzlaka u Bijeljini.

Oženjen je i otac je dvije kćerke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )