FOTO: InfoBijeljina

Generalni sekretar Narodne partije Srpske /NPS/ Diko Cvijetinović izjavio je da očekuje da će ove stranka sa koalicionim partnerima iz Pokreta "Uspješna Srpska" i Prve SDS nakon opštih izbora imati poslanički klub u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

On je naglasio da ova koalicija stranaka podržava kandidate SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i za srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović.
 
Cvijetinović, koji je i nosilac liste ove koalicije za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici šest, istakao je da je ova partija u dosadašnjm dijelu predizborne kampanje održala tek nekoliko tribina, jer su se usmjerili u humanitarne aktivnosti, smatrajući da je u ovo vrijeme mnogo važnije pomoći građanima.
 
"NPS se za period od kada je osnovana može pohvaliti činjenicom da širom Republike Srpske ima više od 40 opštinskih i gradskih odbora i u razgovoru sa našim sugrađanima dobijamo sve više podrške", rekao je Cvijetinović, koji je i predsjednik Gradskog odbora NPS-a Bijeljina.
 
On je naveo da se kampanja odvije bez velikih okupljanja, ali se razgovara sa građanima o njihovim problemima, nude konkretna rjenješenja.
 
"Uvjeren sam da ćemo kad dobijemo njuhove glasove u Narodnoj skupštini Republike Srpske zastupati njihove interse, prije svega, našeg naroda i Republike Srpske", rekao je Cvijetinović.
 
On je pozvao sve simptizere i građane da dođu u srijedu, 28. septembra, na završni skup ove koalicije u Centru za kulturu u Bijeljini, gdje će predstaviti plan i program.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )