FOTO: null

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović razgovaraće danas u Banjaluci sa šefom Misije Međunarodnog monetarnog fonda u BiH Ronom van Rudenom.

Sastanak je zakazan za 10.00 časova u kabinetu premijera Srpske, a po okončanju razgovora biće objavljeno saopštenje, najavljeno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Cvijanovićeva će prisustvovati i konferenciji u okviru realizacije projekta "Snaga je u nama", koji realizuju Republički centar za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica u saradnji sa Udruženjem žena žrtava rata Srpske i DŽender centrom Republike Srpske.

Početak konferencije je zakazan za 11.00 časova u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Cvijanovićeva će danas, kao mandatar za sastav nove vlade Republike Srpske, održati konsultativni sastanak sa nezavisnim poslanikom Vojinom Mitrovićem.

Sastanak je zakazan za 12.00 časova u Administrativnom centru Vlade Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Nakon sastanka predviđeno je saopštenje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )