FOTO: null

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović smatra da je mehanizam koordinacije, koji uvažava ustavne nadležnosti entiteta, ključan ne samo za evropsko kretanje, već i za opstanak Bosne i Hercegovine.

Cvijanović je o posljednjoj inicijativi Evropske unije za BiH razgovarala danas s ambasadoricom Francuske u BiH Kler Bodoni i tom prilikom istakla opredjeljenost RS na putu evropskih integracija uz puno uvažavanje ustavnih nadležnosti BiH, saopšteno je iz Vlade RS.

Sagovornice su razmijenile mišljenja i o mogućim oblicima razvoja turističkih potencijala RS u svjetlu predstojećeg Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF 2017), koji će okupiti veliki broj učesnika iz 45 zemalja svijeta.

Cvijanović je istakla da je EYOF 2017 od velikog značaja kako za RS tako i za čitav region, te da bi mogao predstavljati i uvod u realizaciju većeg broja projekata u oblasti razvoja turističkog potencijala RS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )