FOTO: null

Igor Cvijanović dosadašnji predsjednik Aktiva mladih gradske organizcije Socijalističke partije Bijeljina i u naredne četiri godine će obavljati tu dužnost. Na danas održanoj izbornoj konferenciji Cvijanović je jednoglasno izabran.

Zahvaljujući na povjerenju koje mu je ukazano, Cvijanović je naveo da će Aktiv mladih i u narednom periodu kontinuirano provoditi politiku i strategiju Aktiva mladih i Gradskog odbora partije, ali na još funkcionalniji način.

“Aktivnosti koje su se pokazale uspješne nastavićemo i u isto vrijeme ćemo energičnije raditi na omasovljenju Aktiva mladih, kako bismo imali što kvalitetnije kadrove, koje će biti spremni da odgovore ozbiljnim izazovima. Tu prije svega mislim na rad u Skupština grada, jer nam je cilj da u ovom mandatu ostvarimo plan da Socijalistička partija ima odbornika iz reda mladih u gradskoj Skupštini”, rekao je Cvijanović.

Prema njegovim riječima, Aktiv mladih će u narednom periodu, osim pokretanja humanitarnih akcija i organizacije raznih događaja, raditi na pronalaženju novih sistemskih rješenja za lokalnu zajednicu kroz podnošenje inicijativa i promociju ideja, koje se odnose prije svega na zaštitu prava mladih, poboljšanje njihovog položaja u društvu, a sve u cilju zaustavljanja njihovog odlaska sa ovih prostora. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )