FOTO: null

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović tokom sastanka u Banjaluci sa predstavnicima EU u BiH istakao je da parlament Srpske aktivno učestvuje u procesu približavanja EU i ispunjavanju obaveza iz evropske agende, što podrazumije

Čubrilović je rekao da je u BiH potrebno izgraditi više povjerenja i međusobnog uvažavanja kako bi društvo ostvarilo napredak i kako bi se postigli bolji rezultati u oblasti privrede, ekonomije i realnog sektora što bi građanima omogućilo bolji životni standard, saopšteno je iz Narodne skupštine.

On je istakao da je Narodna skupština, kao najviši ustavotvorni i zakonodavni organ Republike Srpske, odlučna da koristi sva legitimna i legalna sredstva kako bi na najbolji način zastupala interese građana koji su birali poslanike.

Čubrilović je izrazio uvjerenje da će biti nastavljena uspješna saradnja sa predstavnicima Delegacije EU u BiH i njihovom kancelarijom u Banjaluci.

On je razgovarao danas u Banjaluci sa novoimenovanim zamjenikom šefa Delegacije EU u BiH Kaldunom Sinom i šefom političkog odjeljenja EU u BiH Metjuom Fildom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )