FOTO: null

Klub navijača iz Bijeljine je još jednom, sada već tradicionalno, organizovao crveno-belo veče u svom gradu.

Fešti u Bijeljini prisustvovalo je blizu 800 ljudi, a osim domaćina, bili su prisutni i mnogobrojni gosti odnosno navijači iz brojnih gradova Srbije.

Predstavnici Crvene zvezde bili su predsednik kluba, Svetozar Mijailović, kao i fudbaleri Marko Grujić, Mihailo Ristić, Slavoljub Srnić i Dejan Joveljić.

Proslavi su prisustvovali i nekadašnji fudbaler našeg kluba, Ognjen Koroman, kao i porodica Luke Jovića, fudbalera koji je takođe iz Bijeljine, a koji je nedavno prešao u Benfiku.

Da cela fešta dobije i humanitarnu crtu, pobrinuli se domaćini organizavši specijalnu tombolu u kojoj je sponzor i partner FK Crvena zvezda, kompanija „Terme Čatež", obezbedila glavnu nagradu.

Sav prihod od tombole išao je za Goraždevac, i to preko fondacije „Delije sever". Takođe, Zvezdinu delegaciju je ugostio i Boris Stanišić, vlasnik Etno sela Stanišić.

- Ljubav navijača iz Bjeljine i Republike Srpske prema Zvezdi se ne može opisati. To jednostavno treba doživeti. Drago mi je da su i naši prvotimci osetili tu ogromnu emociju. Hvala od srca klubu naših navijača u Bijeljini kao i gospodinu Stanišiću - rekao je predsednik kluba Svetozar Mijailović koji je pre same svečanosti prisustvovao i redovnoj godišnjoj skupštini Kluba navijača Crvene zvezde u Bijeljini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )