FOTO: srpskainfo

Neće Crvena zvezda na današnoj utakmici protiv Čukaričkog (16.00) izaći sa istim timom kao u Novom Pazaru i vratiće se na formaciju 4-2-3-1.

Želi Vladan Milojević da na domaćem terenu ima pun napadački potencijal, vratiće u špic Šerifa Endiaje. To otvara pitanje bonusa u odsustvu Koste Nedeljkovića i rješenje će tražiti u odbrani. Tu su kandidati bekovi Ognjen Mimović i Viktor Radojević.

Neće se Milojević, kao u prvom proljećnom kolu, opredeliti za Jovana Šljivića u startnih 11. Želi iskusniji vezni red, a i tu se javlja problem oko izbora koga da ostavi na klupi u kvartetu Mijailović-Hvang-Kanga-Ivanić.

Za jednog od njih neće biti mesta u startnih 11 u gradskom derbju i to će biti teška odluka za Milojevića kad god se bude opredeljivao da igra u formaciji 4-2-3-1.

Bukari i Olajinka će danas imati slobodu da se maksimalno istaknu u ofanzivi kao klasični krilni napadači, a Endijaje će imati zadatak da pokaže da je bolji nego jesenas i nastavi da podiže formu pred vječiti derbi 9. marta.

Od defanzivaca se na klupu seli Điga, štoperski tandem činiće Spajić i Dragović. Izbor bekova Milojević će izvršiti i u skladu sa fizičkom spremnošću Rodića, ali skoro da nema dileme da će bonus biti na boku u odbrani.

Prije Crvene zvezde danas će na teren Partizan, utakmica protiv Radnika u Surdulici počinje u 13.45.

Standings provided by Sofascore
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )