FOTO: null

Zbog velikog interesovanja sportske javnosti u Bijeljini ali i širom gradova Republike Srpske, FK Zvijezda 09 se obratila molbom Gradskoj upravi i gradonačelniku Mići Mićiću da se predstojeća prijateljska utakmica zakazana za 26. mart, odigra na Gradskom

"Vlada veoma veliko interesovanje za susret sa nekadašnjim prvakom svijeta i Evrope a zahtjevi za ulaznice nam stižu svakodnevno iz svih krajeva Republike Srpske. Crevna Zvezda je oduvijek bila magnet za publiku a poznato je da ih u Bijeljini ima ponajviše. Obratili smo se gradonačelniku i načelniku za društvene delatnosti kao i šefu odsjeka za sport da nam dozvole korišćenje stadiona u terminu odigravanja meča. Nadamo se da će imati razumijevanja i da će nam izaći u susret i zbog samih građana Bijeljine koji bi na Gradskom stadionu imali pravi komfor a i sama organizacija utakmice bi se lakše sprovela. Moramo imati u vidu sve aspekte uključujući i bezbjednosne, a posebno ističemo trenutnu situaciju u FK Crvena Zvezda koji se nalaze u jednoj sjajnoj seriji bez poraza predvođena sjajnim stručnjakom Miodragom Grofom Božovićem. Ne treba zaboraviti i činjenicu da Zvezda nije gostovala u Bijeljini preko 20 godina." - rekao je "prvi operativac" Zvijezde, generalni sekretar Radika Marić, čovjek zadužen za organizaciju meča.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )