FOTO: InfoBijeljina.com

Košarkaši Partizana zabilježili su pobjedu u drugom kolu Grupe E TOP 16 faze protiv berlinske Albe 78:66 i na taj način ostali u prilici da se ozbiljno bore za četvrtfinale.

Andrea Trinkijeri nastavio je seriju pobjeda protiv Albe i došao do 14. uzastopnog trijumfa. Za Partizan izuzetno je važno, ne samo što je pobjeda zabilježena, već i što je defanzivno odigrao gotovo perfektno. U napadu nije bilo najbolje, ali je iskočio Vanja Marinković, koji ne samo da je bio najefikasniji sa 14 poena (3/3 za dva, 2/4 za tri), već je pogađao u najbitnijim momentima kada bi se Alba približavala.

Pored Marinkovića zapaženi su bili Nikola Janković i Džok Lendejl sa po 11, Markus Pejdž i Bandža Si sa po 10. Na drugoj strani Markus Hermanson bio je najefikasniji sa 16 pogodaka.

Zahvaljujući pobjedi Monaka nad Ritasom sve četiri ekipe u Grupi E imaju isti učinak od 1-1. Partizan u sledećem kolu dočekuje Monako u utorak.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )