FOTO: null

Aleksandar Ćosović par dana prije početka šampionata napustio je redove Radnika i pristupio Orašju. Na ovu odluku Ćosović se odlučio jer su mu iz sportskog sektora Bijeljinaca poručili da nije u prvom planu, te da će se morati preseliti na klupu.

Ipak menadžeri odrađuju svoje, umjesto Ćosovića upražnjeno mjesto popuniće Taulant Kadrija koji je došao u zimskom prelaznom roku iz slovenačke Gorice.      

- Tokom dvije i po godine provedene u Radniku najzad je došlo do razilaženja. Nisam bio zadovljna svojim statusom jer je sportski dio gdje je na čelu Boro Đokić odrađivao svoje sa određenom grupom ljudi. Klub mi je bez problema dao ispisnicu ali mi je ostao dužan jednu platu, tačnije januarsku u visini od 800 KM i vjerujem da će mi biti isplaćena u nerednom periodu. Zaista mi je krivo što sam otišao iz Radnika nakon odrađenih priprema, a sad već svom bivšem klubu želim sve najljepše u nastvaku šampionata u borbi za opstanak - rekao je Aleksandar Ćosović

Ćosović je u redove plavo-bijelih došao u zimskom prelaznom roku 2013 godine, za Radnik je odigrao preko pedest utakmica i postigao je jedan pogodak. Tokom dvogodišnjeg igranja okitio se dva puta trofejom namjenjenim osvajaču Kupa RS.

I.Đ.Stanišić

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )