FOTO: null

Direktor „Elektro-Bijeljine“ Nedeljko Ćorić rekao je, povodom obilježavanja krsne slave ovog preduzeća - Svetog proroka Ilije, da je „Elektro-Bijeljina“ u prethodnoj godini ostvarila istorijske rezultate, što obavezuje na još bolje poslovanje.

"Obezbijedili smo našim radnicima bolje uslove za rad, redovno isplaćivali sve obaveze prema njima, kao i nagrade koje su zaslužili. Uradili smo mnogo toga na poboljšanju infrastrukture, usluga prema kupcima i iza nas su zaista rezultati koji nas obavezuju da u narednom periodu radimo još bolje", rekao je Ćorić novinarima u Bijeljini. 

On je prije početka obilježavanja krsne slave u prostorijama "Elektro-Bijeljine" naveo da je prethodna godina za preduzeće bila uspješna i kada je riječ o prihodima i obavezama. 

"Zbog svega ovoga, moramo da se trudimo da damo najbolje od nas i da isporuka struje bude bez zastoja", istakao je Ćorić. 

Direktor "Elektro-Bijeljine" naglasio je da će glavni projekti biti sprovedeni naredne godine. 

"Sljedeće godine ćemo vlastitim kapacitetima pokušati da modernizujemo ostatak niskonaponske mreže, kao i neke dalekovode koji su nam prioriteti i koji su stari više desetina godina", dodao je Ćorić. 

On je rekao da će ove godine biti urađen projekat "Skada" za koji je potpisan ugovor, a rok za završetak je dvije godine. 

"U tekućoj godini završićemo i veliki projekat koji radimo sa `Elektroprenosom BiH`, a riječ je o izgradnji dvije velike trafostanice u Bijeljini i Zvorniku", naveo je Ćorić. 

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić istakao je da Vlada Republike Srpske čestita "Elektro-Bijeljini" za njen napredak u poslovanju. 

"Danas imamo zadovoljstvo da obilježimo krsnu slavu, ali i napredak `Elektro- Bijeljine - u poslovanju, smanjenju troškova i naplati", naglasio je Trninić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )