FOTO: null

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić pozvao je ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića da ispita korupciju u redovima SDS-a u Bijeljini jer je, kako kaže, očigledno da u ovom gradu odbornici iz opozicije godinama prelaze u redove

Ćorić je naveo da je ubijeđen da se današnja Mektićeva izjava da "u Bijeljini ima političke korupcije" odnosila isključivo na one koji su pod sumnjivim okolnostima prešli iz redova SNSD-a i DNS-a u SDS. 

"Siguran sam da postoji potreba da se u vezi sa ovim zajedno borimo protiv `političke pijace` u Bijeljini i protiv korupcije u smislu zloupotrebe odborničkih mandata", rekao je Ćorić Srni. 

On je dodao da je ovdje riječ o zloupotrebi volje građana u Bijeljini. 

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina, povodom današnje izjave gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića da SDS neće dozvoliti zaustavljanje započetih projekata u ovom gradu, rekao je da nova skupštinska većina nema namjeru da to učini. 

"Naprotiv, želimo da pokrenemo i nove projekte, ali želimo da spriječimo bilo kakav oblik korupcije posredstvom projekata, kao i bilo kakav oblik kupovine glasova na osnovu istih", istakao je Ćorić. 

On je, povodom današnjeg komentarisanja lidera SDS-a Mladena Bosića u Bijeljini da je bilo prelazaka među političkim strankama na republičkom nivou, rekao da je očigledno da je SDS u "nokdaunu". 

"To potvrđuje činjenica da su tri nosioca lista SDS-a na opštim izborima 2014. godine već napustila SDS, a samim tim i veliki broj poslanika je napustio ovu stranku", rekao je Ćorić. 

Ovo, napominje Ćorić, potvrđuje i da današnje stanje u SDS-u nije onakvo kakvo bi rukovodioci željeli da bude. 

"To potvrđuju i najave još nekih poslanika ove stranke koji imaju namjeru da otkažu povjerenje politici Mladena Bosića u zajedničkim institucijama BiH", zaključio je Ćorić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )