FOTO: null

Predsjednik Gadskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je večeras da je SNSD, djelujući i kao principijelna opozicija, spreman da podrži sva kvalitetna rješenja, stavljajući interese grada iznad uskopolitičkih.

Ćorić je, nakon večerašnjeg sastanka rukovodstava SNSD-a i SDS-a u Bijeljini, istakao da će SNSD u Bijeljini, bez obzira na promjenjive stavove bivših koalicionih partnera, ostati privržen politici koju provodi od svog osnivanja - politici koja na prvo mjesto stavlja principe, a ne funkcije, saopšteno je iz SNSD-a. 

"SNSD Bijeljina spreman je da i kao opozicija podrži sve aktivnosti koje su u najboljem interesu Bijeljine i svih njenih građana. Ostajemo dosljedni stavovima koje smo predstavili u predizbornoj kampanji, idejama i projektima na osnovu kojih i jesmo dobili veliku podršku naših sugrađana. Ovi projekti kao što su zaštita od poplava, rješavanje problema deponije, izgradnja auto-puta i drugi, donose korist svima i ne bi trebalo da budu predmet političkih spekulacija", poručio je Ćorić. 

On je naglasio da su predsjednik Milorad Dodik i Vlada Republike Srpske uvijek prioritetno ulagali u razvoj Semberije i Bijeljine, o čemu svjedoče projekti izgradnje Opšte bolnice, saobraćajne obilaznice i mnoga druga ulaganja. 

"Tako će sigurno biti i u narednom periodu", rekao je Ćorić. 

Rukovodstvo Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina prihvatilo je poziv gradonačelnika i predsjednika Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Miće Mićića i odazvalo se pozivu na sastanak koji je održan večeras u prostorijama SDS-a. Glavna tema sastanka bilo je buduće funkcionisanje Skupštine grada i lokalne vlasti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )