FOTO: InfoBijeljina

Druženje poslaničkih kandidata SNSD-a sa predstavnicima boračke populacije u Bijeljini, obilježilo je međusobno razumijevanje zajedničkih interesa i ciljeva.

To potvrđuje i veliki broj boraca VRS koji su prisustvovali druženju u restoranu KPZ u Amajlijama.

- Vlada RS je mnogo učinila na afirmisanju prava boračke populacije i stoga izražavamo veliku zahvalnost rukovodstvu Srpske. Zato ćemo snažno podržati Milorada Dodika i Željku Cvijanović, kao i ove poslaničke kandidate SNSD-a, jer to nam je garancija da ćemo i u budućnosti imati Republiku Srpsku, izjavio je Miroslav Bobić, istaknuti borac i ratni komandant.

Poslanički kandidati za PS BiH Vojin Mitrović i Siniša Maksimović su izrazili zahvalnost borcima što su stvorili Republiku Srpsku i obećali da će se i u narednom periodu boriti za afirmaciju boračkih prava i rješavanje problema.

Nosilac poslaničke liste za NS RS Nedeljko Ćorić je odao priznanje borcima i pozvao ih da zajedno, olovkom, sačuvaju Srpsku.

- Hajde da zajedno gradimo budućnost, da brinemo o našoj djeci i ne sumnjam da ćete maksimalno podržati najvećeg lidera Milorada Dodika, kao i ženu koja je donijela ekonomsku stabilnost Srpskoj Željku Cvijanović. Nećemo da se dijelimo i svađamo, kao neki, koji kritikuju Vučića što dolazi u RS, istakao je Ćorić.

On je najavio novo i masovno okupaljanje boračke populacije i druženje sa kandidatima SNSD-a.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )