FOTO: InfoBijeljina

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Nedeljko Ćorić izrazio je večeras zadovoljstvo što je kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović došla u bijeljinsko naselje Pet jezera GTZ da pozdravi okupljene, koji treba da joj daju podršku 2. oktobra jer, kao pravi lider, radi vrijedno, predano, u interesu svog naroda. „Zato što se žrtvuje zarad interesa svog naroda i Republike Srpske. To je ono što karakteriše jednog lidera“, istakao je Ćorić.

Ćorić je naglasio da Bijeljina ne smije propustiti priliku da se zajedno sa pobjedničkim karavanom, koji krstari Republikom Srpskom, priključi velikoj pobjedi na čelu sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, koji garantuju stabilnost. 
 
On je okupljenima pojasnio da, sa druge strane, postoje oni koji spremaju podvalu, oni koji svašta obećavaju.
 
„Kažu da i penzije i plate mogu biti 100 odsto veće, samo ne kažu odakle?“, rekao je Ćorić.
 
Ćorić je rekao da, sve što može biti i dati se narodu u Republici Srpskoj – dala je sadašnja vlast. 
 
„To je kapacitet Republike Srpske, koja u ovom trenutku ne može više! Ali, može svake godine da poveća penzije, plate, da gradi auto-puteve, bolnice i sve ono što je neophodno narodu u Republici Srpskoj“, rekao je Ćorić podsjećajući prisutne da u Srpskoj tokom pandemije nije bilo kao u nekim zemljama u okruženju, koje su svoje bolesnike smještale po hodnicima, parkovima, nego jesvako imao adekvatnu i besplatnu zdravstvenu zaštitu.
 
On je naglasio da je vlast u Republici Srpskoj odgovorno i predano radila i zaštitila svoj narod u punom kapacitetui tokom pandemije, ali i kada su bile poplave, suše, što će raditi i uvijek.
 
„Mi nismo došli da obećavamo – mi radimo, gradimo, to je naš posao. Što bi se u narodu reklo: psi laju, karavani prolaze! Ovi neka pričaju i ogovaraju. Na društvenim mrežama imaju po nekoliko profila sa kojih, čim mi nešto objavimo, komentarišu da smo lopovi. Oni imaju vremenada po cijeli dan pišu po Fejsbuku. Mi nemamo vremena za to jer predano radimo za ovaj narod i Republiku, da nam svima bude bolje“, rekao je Ćorić.
 
Ćorić se osvrnuo i na protivkandidata Željki Cvijanović - Mirka Šarovića, koji u kampanji poziva narod da glasa za njega da im „bude bolje“. 
 
„Kakav je to boljitak sa njim na čelu? Sa čovjekom u čije vrijeme niko nije bio bezbjedan – ni ljudi, ni imovina“, podsjetio je Ćorić. 
 
On je napomenuo da, za razliku od tog vremena, danas, kada je na vlasti SNSD, u Republici Srpskoj nema organizovanih kriminalnih bandi, niti organizovanog kriminala.
 
„To su bezbjednost, mir i stabilnost koje garantujuMilorad Dodik i Željka Cvijanović!“, istakao je Ćorić.
 
Ćorić je okupljene u ovom naselju, gdje je alternativni smještaj, podsjetio da je u Republici Srpskoj donesen Zakon o socijalnom stanovanju, Zakon o legalizaciji, čime su stvoreni preduslovi da svaki izgrađeni objekat može besplatno da se legalizuje.
 
„Vi koji imate ove probleme ovdje, u nadležnosti ste grada Bijeljina, na kojem se ovo vodi. Budući da gradonačelnik ne zna, mi ćemo to uraditi. Sad imamo sve preduslove da to uradimo, donijećemo odluke u Narodnoj skupštini i konačno će i vaš problem biti riješen“, poručio je Ćorić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )