FOTO: null

Članovi MK “Duhovi” uputili su ovih dana apel za pomoć njihovom dugogodišnjem članu Slaviši Iliću, kojem djelimična paraliza prijeti da pređe u teži oblik invaliditeta.

Dragi naši prijatelji, došlo je vrijeme da pokažemo svoju humanost na djelu. Naš dugogodišnji član, čovjek koji radi u našim klupskim prostorijama, čovjek koji nam je nebrojeno puta donio pivo, i poslije pijanke za nama očistio i ponovo uljudio klupske prostorije, naš prijatelj Salaviša Ilić Ćili, treba da ide na operaciju deformiteta stopala, kažu njegovi prijatelji iz MK  “Duhovi”.

Djelimična paraliza od koje je obolio Slaviša Ilić prijeti da pređe u teži oblik invaliditeta ukoliko se hitno ne obavi operacija u Beogradu, koja košta oko 10. 000 eura. 

Ćili nije u mogućnosti sam da iskupi toliko novca, pošto je i sam korisnik socijalne pomoći, stoga se obraćamo svim ljudima dobre volje, koji mogu i koliko mogu da pomognu, apeluju iz MK “Duhovi” Ljeljenča.


Sredstva se mogu uplatiti na račune

5520471646350727 Hipo banka na ime Ilić Slaviša (to je pravo Ćilijevo ime) i

BA395520471646356644 (IBAN) HAABBA2B (SVIFT)

Sve infirmacije mogu se dobit i na telefon +387 66 444 607

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )