FOTO: slobodna-bosna.ba

Teren nije bio pokošen, kao ni obilježen, mreže postavljene i zategnute, a utakmica je kasnila 15 minuta zbog kašnjenja dostavljanja sporskih knjižica.

Nevjerovatna utakmica odigrana je u opštinskoj ligi Bijeljine, gdje su u posljednjem 22. kolu Međaši i Ljeskovac odigrali 2:2 u utakmici bez rezultatskog značaja… i utakmici koja je odlukom sudaca trajala 60 minuta!?

Jedan od razloga tome bila je i predviđena manja dnevnica za sudije.

Delegat Dobrivoje Bajraktarević iz Bijeljine u zapisniku je naveo:

“Po dolasku na igralište zapazio sam da je teren za igru nije pokošen, kao ni obilježen, mreže postavljene i zategnute. Ova utakmica nije prijavljena PU Bijeljina, takođe nije bio prijavljen ni delegat za sigurnost, kao ni vozilo prve pomoći. Pošto je zadnje kolo i utakmica nije imala nikakvog značaja rezultatski, ja sam dozvolio da se utakmica igra. Sudijama je obećano po 80 maraka, zbog čega su odlučili suditi, ali po 30 minuta poluvrijeme. Utakmica je kasnila 15 minuta zbog kašnjenja dostavljanja sportskih knjižica, ali i zbog neispunjavanja uslova koje sam naveo.”

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )