FOTO: srpskainfo.com

Nakon isteka roka za otklanjanje nedostataka u prijavama i izvršenim provjerama, Centralna izborna komisija /CIK/ BiH danas je okončala ovjeru prijava političkih stranaka i nezavisnih kandidata za učešće na opštim izborima u BiH zakazanim za 7. oktobar.

Od podnesene 72 prijave, nakon izvršenih provjera i nakon isteka roka za otklanjanje nedostataka, ovjereno je učešće 67 političkih stranaka na opštim izborima.

Od podnesenih 39 prijava, nakon izvršenih provjera i nakon isteka roka za otklanjanje nedostataka, ovjereno je učešće i 34 nezavisna kandidata, saopšteno je iz CIK-a.

Od 10. do 19. juna ovjerene političke stranke i nezavisni kandidati, Centralnoj izbornoj komisiji BiH mogu podnijeti prijavu za ovjeru koalicija i listi nezavisnih kandidata.

Pregled ovjerenih političkih stranaka i nezavisnih kandidata javnosti će biti dostupan na veb-stranici CIK-a BiH nakon pravosnažnosti odluka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )