FOTO: InfoBijeljina

Policajci PU Istočno Sarajevo juče su na području Pala uhapsili četiri osobe, pronašli i oduzeli automobile polo i bmw, oružje i 58.400 evra, dok se za jednom osobom traga.

"Uhapšeni su T.P. iz Pala, A.Đ. iz Srbca, E.T. iz Bihaća i S.M. državljanin Republike Slovenije, dok se za licem S.P. iz Pala još uvijek traga", saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.
 
Kako se dodaje, T.P. i S.P.  sumnjiče se da su prekjuče oko 23 sata u ugostiteljskom objektu u Palama napali R.G. iz Pala nanijevši mu povrede, nakon čega je S.P. ispalio metak iz vatrenog oružja u plafon objekta.
 
Takođe, kako se navodi, T.P. se sumnjiči da je napao policajca tokom vršenja radnje, nakon čega su navedenim vozilima, kojim su upravljali E.T. i S.M., sa kojima se nalazio i A.Đ., pobjegli.
 
"Operativnim radom policajci su saznali da su navedeni koristili apartman u hotelu na Jahorini kojom prilikom je izvršen pretres istog u kojem je zatečen A.B., državljanin Republike Slovenije, kod kog su pronađene i oduzete dvije kesice marihuane i dva mobilna telefona, za šta je isti sankcionisan", dodaje se u saopštenju.
 
O svemu je, kako se navodi u saopštenju, obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.
 
"Lica će u toku dana uz izvještaj biti predata u dalju nadležnost tužilaštva, a potraga za S.P. je u toku", zaključuje se u saopštenju..
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )