FOTO: null

Pet osoba teško je povrijeđeno u četiri saobraćajne nesreće koje su se dogodile na području Banjaluke, Nevesinja, Zvornika i Lopara.

Posljednja u nizu saobraćajnih nesreća, u kojoj je teško povrijeđen Nikola Čamber (21) iz Banjaluke kada je vozilom "fijat" sletio s puta u Ramićima, dogodila se u petak pola časa iza ponoći.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka rekli su da je povrijeđeni mladić nakon nesreće zbrinut u Univerzitetskoj bolnici - Klinički centar Banjaluka.

- Policija je nakon obavljenog uviđaja nastavila dalji rad s ciljem utvrđivanja uzroka pomenute saobraćajke - kazali su u CJB Banjaluka.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nevesinju, kada je u mjestu Žiljevo kod tog grada došlo do sudara vozila "pasat" i "džeta", povrijeđena su dvojica muškaraca.

Nesreća se dogodila u četvrtak, 13. avgusta, oko 22.45 časova.

Prema riječima očevidaca, teško je povrijeđen vozač "džete".

- Sudar je bio strašan. Naišao sam nekoliko minuta poslije nesreće. "Džeta" je bila smrskana - kazao je jedan od očevidaca.

U Priboju kod Lopara teže je povrijeđen pješak Z. T. (43) nakon što ga je na putu Bijeljina - Tuzla, dok je pješačio, udarilo vozilo "fijat punto" za čijim volanom je bio M. Ć. iz Teočaka. Nesreća se dogodila u četvrtak, 13. avgusta, oko 22.35 časova. Uzrok ove saobraćajne nesreće biće poznat nakon policijske istrage.

Mladić M. N. (25) teško je povrijeđen u mjestu Tršić kod Zvornika kada ga je, dok je išao putem Zvornik - Bijeljina, udarilo vozilo "fijat palio" kojim je upravljala Lj. S. (43) iz Drinjače.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )