FOTO: null

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas božićnu čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupu banjalučkom Franji Komarici, sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti.

"Neka radost praznika Hristovog rođenja ispuni srca i domove svih ljudi i okrijepi plemenitim mislima kojima se šire poruke mira, uzajamnog poštovanja i solidarnosti. U to ime i u toj nadi želim vam srećan i blagoslovljen Božić i da ga dočekate u dobrom zdravlju i veselju sa svojim najbližim", navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas je, u ime Narodne skupštine i u svoje ime, čestitao nadbiskupu vrhbosanskom Vinku Puljiću, sveštenicima i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Republici Srpskoj i BiH predstojeći veliki praznik Rođenja Isusa Hrista - Božić. "Iskreno želim da Božić provedete u miru i hrišćanskom duhu koji u svakom čovjeku budi toplinu i ljubav prema ljudima dobre volje. Hrišćanstvo nas uči miru, uvažavanju, toleranciji i zajedništvu, a proslava najvećeg hrišćanskog praznika - Rođenja Hristovog, šalje poruku da se okupimo i zajedno učinimo sve da izgradimo zemlju srećnih ljudi", navodi se u čestitki predsjednika Narodne skupštine.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić uputio je biskupu banjalučkom Franji Komarici, sveštenstvu i svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti čestitku povodom katoličkog Božića, uz želju da predstojeće praznike proslave u zdravlju, miru i blagostanju.

"Božić je praznik mira i ljubavi, dobrote i solidarnosti, praznik koji budi vjeru u ljude i u bolje sutra", poručio je Radojičić u čestitki.

Rimokatolici u nedjelju, 25. decembra, slave Božić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )