FOTO: null

Neka praznik Hristovog rođenja, praznik nade i novog života ispuni srca i domove vjernika i svih ljudi dobre volje i ujedini ih oko neprolaznih civilizacijskih vrijednosti mira, ljubavi i poštovanja.

Poručio je ovo Milorad Dodik, predsjednik RS,  u božićnoj čestitki upućenoj Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti.

Uz tradicionalni hrišćanski pozdrav "Mir Božiji - Hristos se rodi" svim vjernicima poželio je da predstojeće božićne praznike provedu u dobrom zdravlju, miru i radosti.

Najradosniji praznik čestitala je i Željka Cvijanović, premijerka RS, poželjevši da ga vjernici proslave u miru i zdravlju, ozareni radošću ovog velikog dana, te da nova 2016. godina bude srećnija i uspješnija od prethodne.

"U ime Vlade RS i svoje ime, čestitam vam praznik rođenja Gospoda našeg Isusa Hrista i Novu godinu", navodi se u čestitki Cvijanovićeve, uz radosni pozdrav mira, ljubavi i nade "Mir Božiji - Hristos se rodi".

Čestitka je stigla i od Nedeljka Čubrilovića, predsjednika Narodne skupštine RS, koji je poželio da ovaj hrišćanski praznik podari obilje radosti i blagostanja i da u svakoj porodici bude obilježen u miru i sreći, ispunjen ljubavlju prema bližnjima i prema svim ljudima dobre volje.

Sa željom da Božić svima donese dobro zdravlje, uspjeh i napredak i pomogne da ojačamo vjeru u budućnost čestitkama su se pridružili i Denis Zvizdić, predsjedavajući Savjeta ministara BiH, Ognjen Tadić, predsjedavajući Doma naroda PS BiH, Borjana Krišto, predsjedavajuća PD PS BiH, Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH, Mladen Bosić i Šefik Džaferović, zamjenici predsjedavajuće PD PS BiH, Bariša Čolak, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda PS BiH, Valentin Incko, visoki predstavnik u BiH, Fadil Novalić, premijer FBiH, Petar Đokić, predsjednik SP, vladika Grigorije, episkop zahumsko-hercegovački i primorski, Dragan Davidović, direktor Republičkog sekretarijata za vjere.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )