FOTO: null

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin izjavio je da su posljednjih godina pozitivne tendencije vezane za putovanja Srba u Rusiju i obratno.

Otvarajući štand Rusije u okviru Međunarodnog sajma turizma, Čepurin je istakao da oko 50.000 ruskih turista godišnje posjeti Srbiju, i isto toliko Srba Rusiju.

"Srbi dolaze i iz ekonomskih razloga. To isto važi i za Ruse koji posjećuju Srbiju", rekao je ruski ambasador, prenose beogradski mediji.

Na sajmu će biti predstavljeno nekoliko ruskih oblasti — Astrahanska, Kaluška, Vladimirska, Vologodska, Moskovska, Jaroslavska i Republika Komi radi uspostavljanja veza sa profesionalnim turističkim organizacijama i upoznavanja sa novim turističkim proizvodima koji mogu da doprinesu i većoj turističkoj posjeti Rusiji.

Posjetiocima Sajma ruski izlagači ponudiće reklamne materijale na srpskom jeziku, a na samom štandu biće prikazani filmski zapisi o raznovrsnim destinacijama i neograničenim turističkim mogućnostima Rusije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )