FOTO: null

Svako ponekad ima životnih poteškoća za čije rješavanje mu je potrebna pomoć psihologa ili psihoterapeuta. U razvijenom svijetu to već odavno nije bauk - čak je pomalo i „in“, jer mnogi uspješni muzičari, biznismeni, sportisti, glumci imaju svoje savjetni

S toga od 1.12.2016. u Bijeljini počinje sa radom Centar za psihoterapiju: „Budi OK“. 

Jedan od osnovnih ciljeva i zadataka Centra jeste očuvanje mentalnog zdravlja gradjana. Nudimo usluge individualnog i grupnog savjetovanja i psihoterapije djeci, odraslim osobama, parovima, sa različitim problemima i poteškoćama psihološke prirode, koji prolaze kroz neku vrstu zivotne krize, imaju različite vrste emocionalnih problema u komunikaciji ili samo zele da unaprijede svoje mentalno zdravlje, pospijese lični rast i razvoj, saznaju nesto vise o sebi i poboljsaju kvalitet svog zivota. 

Psihoterapija nam omogućava sasvim nove, duboke uvide u sopstvenu ličnost, druge ljude i naše odnose sa njima. Učimo da sagledamo stvari iz različitih perspektiva, učimo da prihvatimo sebe i svoje emocije kao i ljude oko nas. Bilo da se psihoterapija svodi na rješavanje trenutnih tegoba ili problema koje traju duže vreme, bilo da je ona usmerena na usavršavanje i unapređenje sopstvenih potencijala, psihoterapija uvek podrazumeva neki vid promene.

Sve detaljnije informacije mozete dobiti na brojeve telefona 065/811-638, 065/893-673, mejlom na [email protected] ili na facebook stranici koju možete pogledati klikom OVDE

Centar vode:

Angela Kerović, master psiholog i TA savjetnik u treningu i 

Borjana Gavrić, magistar psihologije i psihoterapeut pod supervizijom.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )