FOTO: null

Sinoć je u Centru za kulturu u Ugljeviku održana svečana akademija, povodom prvog rođendana omladinske organizacije “Centar mladih Ugljevik”.

“Centar mladih Ugljevik “ je nevladina organizacija koja okuplja samosvjesne i mlade ljude sa ambicijom da aktivno učestvuju u kreiranju svoje budućnosti kroz civilni sektor. 

Iako ova organizacija,u Ugljeviku postoji tek godinu dana, uspjela je ostvariti  značajne pomake i rezultate kada je u pitanju rad i djelovanje mladih u svim sferama društvenog života na području ugljevičke opštine.

Na svečanoj akademiji govorili su predsjednik, potpredsjednik i predsjednik upravnog odbora ove organizacije podsjećajući na njihove dosadašnje aktivnosti i uspjehe u radu.

“Organizacija “Centar mladih Ugljevik “ otvorena je za saradnju sa svim studentskim i omladinskim organizacijama, tome u prilog govori i večerašnje potpisivanje sporazuma sa centrima mladih Bijeljine i Lopara” , istakao je Branko Petrović predsjednik “Centra mladih Ugljevik”.

Svečanoj sjednici prisustvovao je predsjednik Evropskog pokreta mladih u BiH Predrag Praštalo, koji je istakao značaj rada ove omladinske  organizacije i pohvalio njen  rad, Praštalu je ispred “Centra mladih Ugljevik” ovom prilikom uručena zahvalnica za podršku u radu ugljevičkog Centra.

Na svečanoj akademiji dodijeljena su i priznanja i zahvalnice ustanovama, organizacijama i pojedincima koji su u proteklom periodu doprinijeli radu ove omladinske organizacije.

Priznanje u ime opštine Ugljevik primio je predsjednik Skupštine Opštine Ugljevik Đoko Simić koji naglasio da će opština i ubuduće imati korektnu saradnju  i podržavati rad i projekte ove organizacije.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )