FOTO: null

Nakon meča u gotovo do poslednjeg mesta ispunjenom Domu sportova u kome je ceo tok meča između Cedevite i Partizana prošao bez i najmanjeg incidenta, u kafiću blizu dvorane došlo je do incidenta u kome su napadnuti navijači Partizana.

Desetak maskiranih huligana napali su prisutne u kafiću, a cilj napada bila je nekolicina osoba iz Bosne i Hercegovine, navijača Partizana, od kojih je jedan povređen, kao i konobar u kafiću.

Povređenima je pomogao doktor Cedevite, a jedna od napadača je priveden.

Nakon svega što se dogodilo, Košarkaški klub Cedevita objavila je kratko saopštenje u kome navodi da žali zbog svega što se dogodilo:

"Svi u KK Cedevita su žalosni zbog incidenta koji je, nakon odlične utakmice u izuzetno pozitivnoj atmosferi, izazvala nekolicina huligana u ugostiteljskom objektu u blizini dvorane. Kao klub smo ponosni na sportski duh koji vlada na takmičenjima u kojima učestvujemo i oštro osuđujemo nasilje, na terenu i jednako van njega. Nasilje je potpuna suprotnost svemu što sport predstavlja, a mi predstavljamo sport. Žao nam je što je sinoćni incident nakon utakmice zasenio veliki sportski događaj", navodi se u saopštenju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )