FOTO: null

Vojislav Đurković iz Bijeljine vređao juče u sudnici Višeg suda Svetlanu Cecu Ražnatović, tvrdeći da mu duguje 116.000 evra. Pevačica izjavila da od njega nije uzela ni dinar

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović vodila je juče žustru raspravu u sudnici Višeg suda sa Vojislavom Ðurkovićem iz Bijeljine, koji je protiv nje podneo tužbu u kojoj navodi da je 27. maja 1997. njoj i njenom pokojnom suprugu pozajmio 227.000 nemačkih maraka (116.000 evra).

Prema tvrdnjama Ðurkovića, novac je pevačici i Željku Ražnatoviću doneo u njihovu kuću. Pevačica je odmah negirala da je uzela novac.

Suočenje u sudnici

- Ja sa dotičnim gospodinom ne razgovaram od leta 1995. jer me je tada uvredio, što mogu da potvrde i svedoci. Od tada nismo komunicirali, moj pokojni suprug je to znao i poštovao. Nije mi dolazio u kuću. Ja njega mogu da pogledam u oči, a ako može, neka pogleda i on mene - rekla je Ceca, objašnjavajući pred sudom da nije ni imala potrebe da pozajmljuje novac od Ðurkovića jer je i u to vreme dobro zarađivala.

Ona je rekla i da Ðurković uporno godinama traži od nje novac koji joj nikada nije dao i koji mu zbog toga i ne pripada.

- Ja imam samo svoju reč i obraz, a ako on ima malo časti i obraza, neka kaže da li mi je ikada dao i jedan dinar. Već 15 godina trpim njegovo maltretiranje, ja sam javna ličnost, a on preko mene dobija medijski prostor. Javno je rekao gomilu laži i neistina o meni. Ovo je iscrpljujuće i ponižavajuće, ne mogu da vratim ono što nikada nisam uzela - ogorčena je bila pevačica.

Tvrdnje Ražnatovićeve da dug o kojem priča nekadašnji prijatelj Željka Ražnatovića Arkana ne postoji izazvale su burne reakcije Ðurkovića. Sudija je odlučio da im da priliku da se suoče i oči u oči kažu jedno drugom šta je istina, ali je uz povišen ton svako ostao pri svom navodu.

Ceca: Nikada nije u mom prisustvu dao ni jedan jedini dinar. Ništa ti ne dugujem. Pogledaj me u oči, nisi mi kročio u kuću.

  • Ðurković: Drsko lažeš.
  • Ceca: Sram te bilo, ne govoriš istinu i ti to znaš.
  • Ðurković: Ðubre jedno!
  • Ceca: Prestani da me vređaš!


Uskoro presuda

Žučnu raspravu prekinuo je sudija, koji je zbog vređanja Svetlane Ražnatović Ðurkovića kaznio s pet hiljada dinara. Prethodno, sudija ga je nekoliko puta opomenuo da u sudnici mora pristojno da se ponaša.

Međutim, Ðurković se ponovo iznervirao kada je pevačica rekla da „joj je dosta tog čoveka“.

- Već 15 godina ja njega nosim na leđima. Dosta mi je tog čoveka. Došla sam da ga pogledam u oči - rekla je Ceca, što je izazvalo Ðurkovićevu reakciju, posle koje je ponovo morala da reaguje pevačicina zastupnica, advokat Vesna Stanimirović.

- Molim vas, upozorite ga da prestane da dobacuje i vređa - rekla je Vesna Stanimirović.

Saslušanjem pevačice sud je juče zaključio dokazni postupak, a odluka će strankama biti dostavljena naknadno.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )