FOTO: InfoBijeljina.com

Mnogo uzbuđenja u Prvoj ligi Republike Srpske! Borac je savladao Rudar Prijedor 1:0, dok Leotar nije u potpunosti iskoristio ovaj poraz rivala jer nije uspio da na domaćem terenu savlada Slobodu.

Derbi meč u Modriči završen je neriješenim rezultatom 1:1 a donio je dva potpuno različita poluvremena. U prvom je gostujući tim bio bolji i stvario je nekoliko dobrih šansi, ali se odbranama istakao golman domaćih Aleksandar Simić. Ipak ni on nije mogao ništa u 39.minuti kada je pogodio Budimir Šarčević.
 
U nastavku je Alfa Modriča bila ta koja je napadala i stvarala šanse. Prijetili su Radosav Prljeta , zatim i Aleksandar Demonjić koji je u 70.minuti pogodio prečku. Sve to je bio nagovještaj izjednačenja u finišu kada je pogodio Nemanja Kojić.
 
Borac je napravio iznenađenje i savladao lidera Rudar. Borislav Topić je u 84.minuti pogodio iz penala za veliko slavlje domaćih, dok Leotar nije uspio da pronađe put do mreže Slobode, pa je tako prišao na četiri boda zaostatka a mogao je još opasnije da ugrozi Rudar.
 
Utakmica u Brčkom je počela protestom domaćih igrača, fudbalera Jedinstva koji su minut sjedili na travi zbog teške situacije u klubu. Na kraju je bila i dramatična završnica meča. Iako sa igračem manje Jedinstvo je iz kontre u sudijskoj nadoknadi došao do pobjede 2:1, a strijelac je bio Stojan Vasiljević.
 
Rezultati 23. kolo: Podrinje –Slavija 0:0, Ljubić –Kozara 1:2, Jedinstvo –Sloga 2:1, Borac –Rudar Prijedor 1:0 , Tekstilac –Željezničar ST 0:0, Drina –Sutjeska 2:0, Alfa Modriča –Zvijezda 09 1:1, Leotar –Sloboda 0:0.
 
Plasman: Rudar 44, Leotar 40, Alfa Modriča 37, Zvijezda 09 37, Željezničar 35, Kozara 33, Borac 33, Sloboda 32, Tekstilac 32, Drina 31, Ljubić 29, Slavija 28, Sloga 27, Sutjeska 23, Podrinje 19, Jedinstvo 18.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )