FOTO: InfoBijeljina

Malo je ko očekivao da će nakon susreta između Zvijezde i Radnika, koji je protekao u fer i korektnoj igri, sa dosta boljom igrom Radnika, i na kraju zasluženom pobjedom domaćih, podići tenzije između ova dva kluba.

Sve ovo dogodilo se nakon iznenađujućih izjava pomoćnog trenera Srđana Sušića, koji je nipodaštavao igru Radnika i nije želio da čestita domaćinu na trijumfu.

- Ne želim da čestitam pobjedu domaćinu i mislim da je nezaslužena. Radnik je nespreman, cijelo poluvrijeme su se branili, loša startegija igre, valjali su se po terenu, tako da mislim da su nezasluženo pobjedili, rekao je Sušić na opšte iznenađenje trenera Radnika, Mladena Žižovića

- Očigledno da kolega i ja nismo bili na istoj utakmici, s obzirom da ljudi iz Zvijezde imaju drugačije viđenje ove utakmice ali svi koji su bili na stadionu vidjeli su kakav je odnos u kvalitetu ova dva kluba. Naši rezultati u poslednje tri godine govore o tome kakav ko ima stil igre. Mi smo se i ranije pa i ovoj utakmici bavili samo sportom i nikakve druge konotacije nas ne interesuju, rekao je Žižović.

Uprava FK Zvijezda danas je izdala saopštenje u kojem se izvinjava zbog nekorekte izjave pomoćnog trenera na pres konferenciji.

„Smatramo da je naš trener bio zabrinut i pod utiskom povrede naša dva igrača, koji su završili u bolnici“, stoji u saopštenju Uprave FK Zvijezda.

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )