FOTO: srpskainfo.com

Bundesligaši žele novog Jovića! Njemački Kiker donosi priču o tome kako četiri kluba žele da u svojim redovima vide mladog bijeljinskog napadača Dejana Joveljića.

Iako u tekstu navode razliku u fizičkoj građi, njemački list ističe da mladi napadač osim što igra za isti klub (Crvena zvezda) kao i Jović na početku karijeru, ima sjajan osećaj za gol, odličan dribling i kretnje i da je već stekao iskustvo igranja na visokom nivou.

Kiker ističe da Štutgart već duže vrijeme prati Joveljića ali da se lomi oko angažmana jer u svom timu već ima dva mlada napadača. Njemački list spominje Hofenhajm, Volfzburg i Majnc kao zainteresovane klubove da već u ovom prelaznom roku dovedu igrača iz Bijeljine..

Joveljić je postigao pet golova u Super ligi Srbije na 13 mečeva, a zabiležio je i dva nastupa u Ligi šampiona, protiv Napolija i PSŽ-a. Uspješno je igrao i u Ligi šampiona za mlade.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )