FOTO: null

Prije nekoliko dana, redakciji Elta TV obratio se gledalac Ljubomir Đokić iz Bijeljine. Đokić je u svom pismu naveo da mu je potrebna pomoć, za liječenje djece, a ubrzo nakon toga posjetila ga je i ekipa emisije Pod istragom.

Kada ne možete da pomognete onima koje ste donijeli na ovaj svijet, onda je to jedna od najvećih nevolja i osjećaja beznadežnosti koja obsjeda roditelje bolesne djece. 

Upravo ovim riječima, svoj apel za pomoć, dobrim ljudima uputio je Ljubomir Đokić, otac troje djece od čega su dva dječaka teško bolesna. Najstariji sin Branislav, rođen je sa oštećenjima na mozgu i stopostotni je invalid. 

Da nevolja bude još veća i najmlađi sin Aleksandar, rođen 2005. godine ima urođenu srčanu manu, takozvanih srčanih zalizaka koja je laserski operisana u Beogradu 2013. godine. 

Od tada do danas njegovo stanje se pogoršalo I stručnjaci preporučuju hiruršku intervenciju takođe u Beogradu, koja za nezaposlene  roditelje, zvuči kao nemoguća misija.

Detaljnije pogledajte u PRILOGU ELTA TV. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )