FOTO: null

Fudbaleri Mladosti užurbano rade na dostizanju fizičke forme koja je neophodna u nastavku šampionata. Uprava je od prve prozivke do danas napravila niz pozitivnih koraka oko dovođenja kvalitetnih pojačanja.

Trener Slavoljub Bubanja je oko sebe okupio jednu ozbiljnu ekipu sa jakim stručnim štabom pa je izvjesno da će Mladost na proljeće dati sve od sebe kako bi preveazišla kriznu situaciju i krenula ka sredini tabele.

- Polako sklapamo kockice u formiranju ekipe ali će nam trebati vremena do početka prvenstva da to sve ukomponujemo ali vjerujem da u koliko budemo pravi i u koliko budemo gajili jedan kolektiv doći ćemo u situaciju da izbjegnemo opasnu zonu. Imamo kvalitet za opstanak, u klub je došlo mnogo kvalitetnih fudbalera koji su igrali zapažene uloge u klubovima iz kojih dolaze, međutim imena uvijek ne igraju pa ćemo nastojati da kroz pripreme i kontrolne utakmice dođemo do željene forme – rekao je trener Mladosti Slavoljub Bubanja. 

U subotu Maldost očekuje druga utkamica u sklopu priprema gdje će se na kompleksu terena Etno Selo Stanišići u Bijeljini sastati sa Donjim Sremom, članom Jelen super lige Srbije.

- Ono što sam vidio na utakmici protiv Olimpika mogu da budem zadovoljan. Naravno, ekipa je od te utakmice dosta se pojačala pa će utakmice koje dolaze a prva naredna je protiv Donjeg Srema, imati svoju drugu dimenziju jer ćemo biti jači i spremniji. Vrijeme nas odlično služi, igrači odlično savlađuju ono našta se bazira naša taktika tako da problema nemamo a ujedno smo uspjeli zadržati jedan mir koji će nam pored kvaliteta donjeti i rezultat - optimističan je trener Mladosti Slavoljub Bubanja.

Tokom zimske pauze u redove Mladosti došli su sledeći igrači: Sead Hadžibulić (Al Tadamonom, Kuvajt), Milan Perić (Videoton, Mađarska),  Miloš Budaković (Novi Pazar), Aleksandar Čavin (Novi Sad), Milan Zorica (Hajduk, Kula), Stefan Cicmil (Mladost, Lučani), Darko Marković (Ujpešt, Mađarska), Dušan Hodžić (Velež), Emrah Ćosić (Velež), Igor Mišan (Rudar, Prijedor), Anel Ćurić (Travnik), Davor Arnautović (Podrinje, Janja).

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )