FOTO: null

Munjevitom, brzom i efikasnom akcijom pripadnika Centra javne bezbjednosti Bijeljina u izuzetno kratkom roku rasvjetljeno je krivično djelo ,,razbojništvo,, koje je izvršeno juče 11. aprila u 12,15 časova na štetu zlatarske radnje u Bijeljini iz koje je o

Zajedničkom saradnjom pripadnika Centra javne bezbjednosti Bijeljina i Granične policije za manje od tri sata od izvršenja djela na graničnom prelazu Rača, tačnije u 14,40 časova slobode su lišena dva lica koja su državljani Republike Srbije. 

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo  razbojništvo slobode su lišeni  S.M. (1998) i M.P. (1994) obojica iz Beograda. Kod lica su pronađeni i predmeti koji potiču iz krivičnog djela. 

U toku je kriminalistička obrada nad licima. Nakon dokumentovanja predmeta, lica će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Razbojništvo biti predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu.                                                                                                


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )