FOTO: srpskacafe.com

Banjalučanin Jovan M. (16) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Vidovom vrelu kod Kneževa, a povrijeđeni su vozač Miloš Panić (29) iz Laktaša, te Nataša M. (30) i Aleksandar M. (31), oboje iz Banjaluke, saznaje "Glas Srpske".

Tragedija u kojoj je stradao tinejdžer desila se u utorak oko 21.40 časova kada je "audi" u kojem su bili njih četvoro sletio s magistralnog puta Banjaluka - Kneževo. Pretpostavlja se da su se vraćali iz Kneževa u Banjaluku. Prema riječima izvora "Glasa", Panić je navodno zbog neprilagođene brzine i poledice na putu izgubio kontrolu nad volanom, te su automobilom sletjeli u dolinu.

- Kobne večeri temperatura je bila u minusu. Oni su se vraćali u Banjaluku i pretpostavlja se da je "audi" proklizao u oštroj krivini i da su zbog toga sletjeli sa kolovoza - kazao je "Glasov" izvor i dodao da se auto navodno prevrnuo nekoliko puta.

Povrijeđeni putnici prevezeni su oko 23 časa u Urgentni centar UKC-a RS u Banjaluci. Kako je iz ove ustanove rečeno "Glasu", povrijeđeni nisu životno ugroženi. Nataša i Aleksandar su danas nakon ukazane ljekarske pomoći pušteni na kućno liječenje, dok je Miloš zadržan zbog povrede kičme.

- Pacijenti N. M. i A. M. su pregledani i zbrinuti, te otpušteni iz bolnice uz propisanu terapiju, dok je M. P. zbog povrede vratnog dijela kičme, bez neuroloških oštećenja, zadržan na Klinici za ortopediju i traumatologiju - rekli su u UKC-u navodeći inicijale i dodali da je Miloš bio danas stabilnog zdravstvenog stanja.

U Okružnom tužilaštvu (OT) Banjaluka potvrdili su smrt maloljetnika, ne iznoseći detalje.

- Uviđaj je sa službenicima Policijske stanice Kneževo obavila dežurni tužilac OT Banjaluka Gordana Mijatović. Ona  je naložila istragu kako bi se utvrdile okolnosti saobraćajne nesreće - rekli su u OT Banjaluka.

Dodali su da će obdukcija stradalog biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Policajac
Miloš Panić, koji je upravljao "audijem" u kojem je stradao maloljetnik, kako saznaje "Glas Srpske", odnedavno je počeo da radi kao policajac u Policijskoj upravi Banjaluka. U UKC-u RS su potvrdili, navodeći inicijale, da je zadržan u bolnici radi detaljnijih pretraga i terapije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )