FOTO: null

Zoran Zekanović i Zoran Lazić, saobraćajni policajci CJB Bijeljina i kolege u patroli, ekspresno su pronašli, zaustavili i uhapsili muškarca osumnjičenog da je ukrao „golfa“.

"Policijska stanica Bijeljina 1, juče je oko 14,00 časova zaprimila prijavu, da je otuđen putnički automobil "golf" u mjestu Vršani. Po izjavi oštećenog u vozilu su se nalazili ključevi za startovanje vozila. Po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta odmah su izašli policijski službenici", potvrdila je za portal InfoBijeljina Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

O otuđenju putničkog vozila bile su upoznate sve policijske patrole na terenu. Radom na terenu i u izuzetno kratkom vremenskom periodu od strane patrole saobraćajne policije primjećeno je na ulicama Bijeljine otuđeno vozilo. 

"Petnaest minuta nakon prijave da je vozilo otuđeno isto su zaustavili policijski službenici Zoran Lazić i Zoran Zekanović. Identifikacijom lica utvrđeno je da vozilom upravlja tridesetpetogodišnji Ž.T. iz Bijeljine koji je i lišen slobode. Alkotestiranjem lica utvrđeno je da isti ima 1,98 g/kg alkohola u organizmu", navode iz policije.

Zekanović i Lazić, po priči njihovih kolega, jedni su od najboljih policajaca u CJB Bijeljina.

Od strane policijskih službenika otuđeno vozilo je vraćeno vlasniku. O svemu je obavješten nadležni tužilac. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela "krađa".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )