FOTO: null

Nakon osvojene srebrne medalje na G1 turniru održanom u Belgiji 18-19.03.2017., takmičar ugljevičkog taekwondo kluba “Wolf”, u sastavu reprezentacije Srbije, učestvovao je na Evropskom seniorskom prvenstvu do 21. godine u kategoriji do 80 kg zauzevši tre

Mićić je najprije savladao takmičara reprezentacije Slovenije koji je predao borbu, dok je u drugoj borbi savladao protivnika Švedske rezultatom 17:7, a u polufinalu poražen je od predstavnika Turske rezultatom 21:16.

“Želim da naglasim da je ovo veliki uspjeh našeg takmičara jer se u borbi između 437 takmičara, koliko je učestvovalo na Evropskom prvenstvu, izborio za sjajnu treću poziciju. Uskoro nam predstoji Državno prvenstvo Srbije u aprilu i President Cup G2 koji će biti održan u Grčkoj, kao i Evropsko juniorsko prvenstvo koje se održava na Kipru”, kaže trener kluba “Wolf” Zoran Mićić za portal InfoBijeljina.

Takmičari  “Wolfa”, ovog vikenda,  su učestvovali su na 5. Šabac openu i osvojili dvije medalje, u kategoriji pionir - bronzana medalja i u kategoriji kadet - srebrna medalja.

U toku su pripreme i za malu olimpijadu koja se odražava u Derventi.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )