FOTO: null

Na takmičenju u Rimu je održanom 22. oktobra, još jednom u nizu najprestižnijih svjetskih takmičenja u okviru IFBB federacije - IFBB Diamond Cupa, Ugljevičanin Igor Jevtić osvojio je bronzanu medalju.

Na ovom takmičenju, svjetskog ranga, u izuzetno jakoj konkurenciji dijeljeno je 24 IFBB Pro cards, te je u ukupno 8 kategorija podijeljeno po 3 Pro Karte. Na ovo takmičenje izašli su najspremniji takmičari i najveća imena ovog sporta među kojima i Igor Jevtić. 

Igor je nastupio u kategoriji Mens Physique do 182cm i osvojio bronzanu medalju. Na ovakvim takmičenjima u pitanju su nijanse i sve se odlučuje u 2-3 boda razlike među takmičarima. Tako da je treća pozicija na ovakvim takmičenjima za Igora, kako kaže, ogroman uspjeh. 

“Zadovoljan sam formom, prezentacijom, i svime što sam pokazao u Rimu. Ovom prilikom zelim se zahvaliti svima koji me podržavaju kao i mom sponzoru Pansportu. Ako se stvore uslovi, a siguran sam da hoće, nadam se će Opština Ugljevik pomoći moj odlazak na Svjetsko prvenstvo u Španiju”, kaže Jevtić.

Svjetsko prvenstvo u Španiji održava se od 2 - 6. novembra u Benidormu u vrlo jakoj konkurenciji, na kome će se prikupljati najznačajniji bodovi za IFBB Elite Atlete. 

Nakon dva vrhunska rezultata, bronze u Rimu, kao i titule Vice Šampiona Arnold classica Igor ima sjajne šanse da sa 8 osvojenih bodova nastupa na svjetskom prvenstvu.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )