FOTO: null

Uvažavajući potrebe i želje klijenata, osiguravajuće društvo Brčko-gas osiguranje d.d. je kreiralo novu i izuzetno povoljnu ponudu osiguranja, i to:

 Osiguranje od odgovornosti prevoznika za štetu na robi u drumskom prevozu

Osiguranje od odgovornosti prevoznika za štetu na robi koju prevoze namijenjeno je svim pravnim i fizičkim licima koja obavljaju drumski prevoz robe.

Ovim osiguranjem pokrivena je odgovornost prevoznika za potpuni ili djelimični gubitak, kao i oštećenje ili uništenje tuđe robe preuzete na prevoz, i to u domaćem ili međunarodnom transportu robe. Na taj način, štetu na robi koja nastane tokom prevoza nastupanjem nekog od osiguranih rizika neće platiti prevoznik, nego će to umjesto njega učiniti Brčko-gas osiguranje d.d.

Po veoma niskim cijenama prevoznici mogu osigurati svoju odgovornost u slučaju štete na robi ugovaranjem jednog od sljedećih pokrića:

 A. Osnovni rizici (saobraćajna nezgoda, požar ili eksplozija, provalna krađa ili razbojništvo) ili

 B. Svi rizici.


 Osiguranje stana i stvari u stanu za manje od 1 KM po m2

Osiguranje stana i stvari u stanu jedan je od najboljih načina da se obezbijedi kvalitetna zaštita imovine, imajući u vidu da potpuna sigurnost stana ne zavisi samo od njegovog vlasnika ili korisnika, nego i od drugih. Stoga je Brčko-gas osiguranje d.d.  kreiralo novu ponudu osiguranja stana i stvari u stanu po cijeni nižoj od 1 KM po metru kvadratnom stana. 

Osigurati se mogu stanovi u stambenim zgradama, stvari u stanu, ugrađena oprema (etažno grijanje, klima, kamini,...), kao i pomoćne prostorije (garaže, podrumi, šupe i slično) ako se nalaze u istom građevinskom objektu.

Osiguranjem stana i stvari u stanu obezbjeđuje se naknada štete u stanu, odnosno na stvarima, koja nastane ostvarivanjem neke od sljedećih 11 vrsta opasnosti: 

- požar i udar groma, 

- eksplozija, 

- oluja, 

- grad (tuča), 

- udar sopstvenog motornog vozila u osigurani dio objekta, 

- pad letjelice, 

- manifestacija i demonstracija, 

- izlijevanje vode iz instalacija, 

- odgovornost za štete pričinjene trećim licima, 

- provalna krađa i razbojništvo i 

- lom stakla u stanu.


Napomena:

Za sve dodatne informacije u vezi osiguranja odgovornosti prevoznika ili osiguranja stana, kao i ostalih vrsta osiguranja (auto kasko, imovina, nezgoda i drugo), možete posjetiti poslovnicu Brčko-gas osiguranje d.d. u Bijeljini, Dimitrija Tucovića 94 ili neko drugo najbliže prodajno mjesto, a detaljne informacije o adresama i brojevima telefona mogu se pronaći putem web adrese http://www.brckogas.net/osiguranje/osiguranje.html


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )