FOTO: InfoBijeljina.com

U razgovoru sa predstavnicima Brčko-gas osiguranje d.d. filijala Bijeljina informisani smo da je ovo osiguravajuće društvo proširilo ponudu u okviru svojih usluga koja se odnosi na registraciju vozila uz plaćanje na rate.

Pored mogućnosti da penzioneri registruju svoje vozilo na rate, bez kamata, od sada tu mogućnost imaju i druga fizička lica koja posjeduju automobil.

Kako nam je prenio Miodrag Ivanović, direktor filijale ovog osiguranja, mogućnost registracije vozila uz plaćanje na period do 6 mjesečnih rata, bez kamata, omogućeno je zahvaljujući uspješnoj saradnji sa Brčko Gas Penzionerskim mikrokreditnim društvom.

„Ukoliko klijenti žele brzo i jednostavno završiti kompletnu registraciju vozila, uraditi tehnički pregled, sa plaćanjem na rate bez kamata, dovoljno je da posjeteprostorije Brčko-gas osiguranja u Bijeljini koje se nalaze u ulici Dimitrija Tucovića 94 ili nas pozovu na broj 055/490-115, prilikom čega će dobiti sve neophodne informacije i kompletnu uslugu“, rekao nam je Miodrag Ivanović, direktor filijale Brčko-gas osiguranja u Bijeljini.

No photo description available.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )