FOTO: null

Vukašin Marković je danas protestovao u centru Brčkog noseći na sebi transparente i na taj način objavio lični bankrot. Na ovakav potez ga je natjerala teška ekonomska situacija.

"Danas se u centru ja, sa svojih 65 godina života, eksponiram pokušavajući da pošaljem našem napaćenom narodu u Brčkom poruku da nešto moramo poduzeti. Lično živim u veoma teškoj situaciji. Nas je četvero i niko ne radi. Nemamo nikakvih primanja, a moramo se odazivati kao platiše raznih dadžbina", objašnjava Marković.

Dodajući da to više ne može, te da se odlučio da na ovaj način skrene pažnju vlasti u Brčko distirktu na ovakvu populaciju koje je, nažalost, sve više u ovome gradu.

"Ovim potezom javno objavljujem svoj lični bakrot. Podrške građana ima, ali veoma malo. Evo imam na desetine potpisa podrške, ali u ovom mirnom protestu mi se niko nije pridružio", kazuje Marković.

Uz Markovića je jedino bila Cvijeta Tomašković koja je u izjavi "Otisku" kazala da je došla da podrži ovaj način ukazivanja na tešku ekonomsku situaciju građana.

"Bez obzira na tešku zdravstvenu situaciju došla dam da dam podršku Vukašinu Markoviću. Mi smo bili vrijedna radna snaga koja je živjela od svoga rada i truda. Posljednjih 20-ak godina došli smo u bezizlaznu situaciju. Mi svoje obaveze moramo ispunjavati plaćajući sve režije, a nemamo posla. Vlast prema nama nema nikakvih obaveza i to je sramota. Ovakva nebriga vlasti u Brčkom za običnog građanina je genocid nad živim građanstvom", rekla je Tomaškovićeva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )