FOTO: null

Članovi bratstva „Radost“ u nedjelju će sprovesti veliku humanitarnu akciju kojom će za trideset socijalno ugroženih porodica obezbijediti prehrambeno higijenske pakete pomoći.

Akcija će biti sprovedena 06. marta u 12.00 časova kada je zakazano okupljanje u krčmi „Burence", odakle će u koloni krenuti do marketa.

Planirano je da posjete oko trideset porodica, kojima će već unaprijed formirani timovi uručiti prehrambene pakete.

U ovoj akciji učestvuju članovi KK „Feniks", učenici Tehničke škole „Mihajlo Pupin", Gimnazije „Filip Višnjić, te učenici Osnovne škole „Dvorovi" iz Dvorova.

Bratstvo „Radost" nastalo je u avgustu prošle godine iz želje da u ovim teškim vremenima pomognu onima koji je pomoć potrebna.

Ovo udruženje funkcioniše tako što članovi i simpatizeri mjesečno izdvoje po 10 km i od prikupljenog novca kupuju hranu i sredstva za higijenu koje potom dijele onima kojima to najviše treba.

Poslednjih nekoliko mjeseci uspjeli su da prošire broj članova, a samim tim i povećaju broj porodica u čije domove su bar nakratko unijeli radost.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )