FOTO: Srpska Info

Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa.

Nezavisne nezvanično saznaju da su u pitanju su Milka Ilić i njen brat Nedeljko Ilić, koji su živjeli sami, te da je žena pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mjestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.

Nezvanično se saznaje iz više izvora i da na tijelu muškarca nedostaju određeni dijelovi te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.
Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a nerijetko su bili viđeni kako hodaju, stopaju, čak i u susjednim opštinama.

– Oni jesu čudno živjeli, može se reći da su živjeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama – kažu mještani Strojica koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele dijelove tijela.

Kako se saznaje, slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te će po završetku uviđaja biti poznato više informacija.

Na vijest o tragičnog smrti Nedeljka i Milke Ilić, koji su nađeni mrtvi u svojoj kući u udaljenom selu, sveštenik Čedomir Arambašić, paroh strojički, kaže da su Ilići živjeli neobičnim životom i da nisu bili naročito komunikativni, ali da su komšije ipak bile začuđene što ih nisu viđali više od mjesec dana.
– Ni ja ih nisam često viđao, mada sam nastojao da im se približim, zvao ih u crkvu i pokušavao da ih posjetim kod kuće, ali nisam uspio u tome – kaže paroh Arambašić.

– Život im je bio prilično težak. Njihova majka je 1995. godine u ratu, u povlačenju našeg naroda, izgorjela, poslije nekoliko godina umro im je i otaca, a njih dvoje nisu bili baš spremni da brinu o sebi. Često je Milka dolazila u Strojice, pa bi joj ljudi davali hrane, dolazila je i meni na vrata, jer su brat i ona uglavnom živjeli od milostinje, ali, eto, u crkvu nisu dolazili – kaže paroh Arambašić.

I mještani Strojica i okolnih sela potvrdili su da se radi o dvoje starijih ljudi, ne baš sposobnih za samostalan život, te da su živjeli u roditeljskoj kući nedaleko od puta Šipovo – Kupres.

Mještani ih nisu izbjegavali, jer nisu bili nasilni niti zlobni, ali nisu imali ni bliskih prijatelja i rođaka, tako da su bili uglavnom usamljeni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )