FOTO: null

Branimir Bajić koji trenutno nastupa za Duizburg glavni je inicijator prikupljanja pomoći 11-godišnjoj Katarini Gubić oboleloj od raka

Katarina Gubić ima 11 godina i teško je bolesna, a za potpuno lečenje potrebna je ozbiljna novčana pomoć. Ona je  iz Bijeljine kao i Branimir, koji se aktivno uključio u akciju pomoći čim je čuo za tešku situaciju sa kojom se ona i njena porodica suočavaju, prenosi srbijanski Telegraf.rs .

Bivši igrač Partizana je uključio svoj klub u humanitarnu akciju, a uz pomoć nekadašnjeg saigrača Partizana, Stevana Jovetića, akciju su podržali i igrači šampiona Engleske – Mančester Sitija. Oni su pre izvesnog vremena na društvenim mrežama podelili sliku sa dresom svog kluba, na kome je umesto prezimena igrača bila adresa organizacije za pomoć devojčici – Helft-katarina.de

- Katarina je pravi borac. Lekari kažu da nikada nisu videli tako snažnu devojku. Iako nekada ima suza u njenim očima, ona gotovo nikada ne plače – izjavio je Bajić posle njene operacije i apelovao na sve koji su u mogućnosti da novčano pomognu.

– Do sada smo prikupili 38.000 evra putem donacija i humanitarne akcije. Postoji još mnogo drugih medicinskih tretmana, za koje je potrebno ukupno 170.000 do 200.000 evra. Nadam se da ćemo nastaviti sa podrškom do Katarininog konačnog izlečenja.

FK Duizburg za koji nastupa Bajić već u subotu 14. marta igra svoj meč treće lige, a određeni procenat od prihoda  za svaku ulaznicu ići za pomoć Katarini.

Više informacija o tome kako možete pomoći možete pronaći na ovom linku .

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )