FOTO: null

Gradska uprava Bijeljine obezbijedila je nabavku 50 božićnih pečenica koje su danas uručene socijalno najugroženijim porodicama poginulih i umrlih boraca, ratnih vojnih invalida i demobilisanih boraca.

Iz Gradske uprave je saopšteno da su ove porodice određene na osnovu podataka Boračke organizacije i Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske. 

U tradicionalnu božićnu akciju uključilo se i preduzeće "Mlin Pavlović" iz Crnjelova koje je svim porodicama doniralo po vreću brašna. 

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić prisustvovao je podjeli pečenica u domaćinstvima nekoliko porodica i rekao da je to mala pomoć čiji je cilj da svi osjete radost praznika. 

"Nadam se da ćemo ove godine imati više mogućnosti da pomognemo boračkim porodicama za koje obezbjeđujemo podršku kroz više osnova, jednokratne pomoći, pomoć za nabavku ogreva i sufinansiramo stambeno zbrinjavanje boračkih porodica", rekao je Mićić novinarima. 

On je dodao da se u ovoj godini planira i završetak izgradnje spomen-sobe u Bijeljini za poginule borce semberskih ratnih brigada Vojske Republike Srpske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )