FOTO: null

Manifestacija „Otvorena scena“ koja će ovog ljeta ugostiti brojne učesnike za kraj ovonedjeljnog takmičenja, kao šlag na tortu, prirediće gostovanje poznatog kantautora Borisa Režaka.

Manifestacija „Otvorena scena" počela je 24. juna nastupom grupe „Trio Balkan Strings" iz Beograda i do sada je ugostila oko 30 učesnika u različitim kategorijama.

Nedjelja, 17. jul  rezervisana je za nastup specijalnog gosta „Otvorene scene", poznatog banjalučkog kantautora Borisa Režaka koji je poslednjim singlom „Vjeruj mi na riječ" najavio veliki povratak na regionalnu pop scenu.

Rođen je u Banjaluci 1976. godine, do sada je objavio dva albuma i nekoliko singlova koji su ga nakon višegodišnje studijske pauze ponovo vinule na sam vrh.

Učestvovao je na brojnim muzičkim festivalima i dobitnik je nagrade „Davorin" za singl godine u BiH, za pjesmu „Nije zbogom teška riječ".

Sutrašnjim nastupom u Centru za kulturu, svirajući na klaviru, a uz pratnju kolege na akustičnoj gitari bijeljinskoj publici prirediće ugodno veče izvođenjem svojih najpopularnijih pjesama ali i obrada svjetskih hitova.

Takmičenja na Otvorenoj sceni trajaće tokom jula i avgusta, a završni koncert planiran je za 25. avgust, kada će nastupiti harmonikaš Dušan Sekulić iz Bijeljine sa gostima.

Najzapaženiji nastupi i najtalentovaniji izvođači biće nagrađeni od strane stručnog žirija, putovanjem na "Oktoberfest 2016" u Minhen i drugim vrijednim nagradama.

U sliučaju kiše, svi nastupi biće održani u holu Centra za kulturu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )