FOTO: null

Predsjednik Partije demokatskog progesa /PDP/ Branislav Borenović izjavio je danas da je Gradski odbor PDP-a u Bijeljini jedan od najstabilnijih i najjačih, te da je 2016. godina jedna od ključnih za razvoj ove stranke.

"Ovo će biti godina u kojoj ćemo testirati da li je tranzicija rukovodstva PDP-a prošla na najbolji mogući način, godina u kojoj moramo pokazati neku vrstu naše snage da smo spremni za lokalne izbore", rekao je Borenović na obilježavanju slave Gradskog odbora PDP-a Bijeljina - Bogojavljenje. 

On je rekao da se u 2016. godini mogu desiti i još neke izborne aktivnosti, a da je PDP već spreman da krene u njih. 

"PDP već od sutra kreće u izborne aktivnosti u kojima će pokazati da je jedan od najbitnijih oslonaca i osnov razvoja Republike Srpske u narednom periodu, kao i jedna od ključnih stranaka Saveza za promjene", naveo je lider PDP-a. 

On je mišljenja da Republici Srpskoj trebaju promjene, te izrazio uvjerenje da će se to i desiti u 2016. godini, a najkasnije 2018. 

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Slaviša Marković rekao je da je prošla godina za njih bila uspješna, da su obnovili dosta mjesnih odbora i dobili novih članova, te da očekuju da ova godina bude u znaku PDP-a. 

On je dodao da se Gradski odbor sprema za lokalne izbore i da očekuje veliku podršku birača. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )