FOTO: InfoBijeljina.com

"I Dodik i Cvijanovićeva samo sebe mogu preispitati zašto i kako je Christian Schmidt dobio diplomatsku legitimaciju, jer su oni i u to vrijeme vršili vlast na nivou BiH" rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP.

Borenović kaže da je očigledno novi vrhunac njihovog bezobrazluka ili pak imaju privremenu amneziju.
 
– U vrijeme dolaska Sshmidta Dodik i SNSD su vršili vlast u BiH i izabrali sve ključne ljude, a njihov kadar je bio predsjedavajući Savjeta ministara. U to vrijeme Dodik je bio član Predsjedništva, čija je nadležnost spoljna politika. Oni su i tada imali sve poluge vlasti i sada kao ispituju otkud Šmitu legitimacija. Kakva smijurija! Oni su mu dali legitimaciju i legalizaciju i neka prestanu mlatarati izlizanim izgovorima i obmanama – rekao je Borenović.
 
Ističe da je igrarija sa Šmitom više nego providna.
 
– Dodikov drugar Schmidt je pokriće za pravljenje tenzija, dok porodične firme dobijaju milionske tendere, Republiku Srpsku sedmično zadužuju, SIPA za koju su rekli da će joj zabraniti djelovanje na području Republike Srpske hapsi srpske vojnike i generale, a neki opskurni lik savjetuje samozvanog predsjednika i snima se u Palati Republike, Dodikov savjetnik danas poteže pištolj, a bivši glavni ekonomski savjetnik se nalazi u bjegstvu nakon pronevjerenih milionskih iznosa. Prevara, korupcija, nepotizam, otimačina i nepravda je jedini model ponašanja kojim se ovaj nenarodni aktuelni režim održava na vlasti i zato smo na samom ekonomskom, demografskom i moralnom dnu u ovom dijelu planete – rekao je Borenović.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )