FOTO: null

Lomljenjem slavskog kolača uz prisustvo brojnih zvanica Boračka organizacija u Bijeljini obilježila je krsnu slavu Sveta Tri Jerarha.

- Za slobodu Republike Srpske najzaslužniji su borci te da sa ponosom mogu da kažu da su branili svoja ognjišta onda kada je srpskom narodu bilo najteže, rekao je predsjednik Boračke organizacije Bijeljina Miodrag Stevanović. 

Slavlju Boračke organizacije u Bijeljini prisustvovao je i predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić koji je istakao važnost jedinstva boraca.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić koji je bio kum slave, istakao  je da ova Boračka organizacija ima veliku odgovornost, te da čini velike napore kako bi pomogla ljudima koje predstavlja u saradnji sa predstavnicima lokalne vlasti.On je ukazao da je sve veći problem boraca nemogućnost zapošljavanja. 

Povodom slave Sveta Tri Jerarha, Boračka organizacija Bijeljine odlučila je da medalje dodijeli Eparhiji zvorničko-tuzlanskoj i generalu Ratku Mladiću.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )