FOTO: null

Posle pronalaženja dve ručne bombe i ,,mruda,, eksploziva teškog oko kilogram i po ispred vrata u kuću advokata Duška Tomića, istraga pokazala da se nešto još gore ,,iza brda valja,,

Policija obezbeđuje urušeno zdanje nekadašnje ekonomije u tom selu, koje je preko puta kompleksa Dečje ambasade Međaši i porodične kuće advokata Tomića, inače osnivača i generalnog sekretara te nevladine organizacije koja deluje već četvrt veka.

- Ovo nije bezazleno - priča za " Novosti " advokat Tomić, ističući da je policija u ponedeljak pre podne konačno odnela iz njegove kuće opasan eksploziv.

- Koliko sam saznao, bijeljinska policija očekuje specijalizovane ekipe koje treba da pretresu sve objekte susedne ekonomije, jer se pretpostavlja da tamo ima još dosta eksploziva, prema mojim informacijama, toliko da ga je dovoljno za jedan "mali rat".
Očekujem da se što pre ustanovi ko mi je i zašto ostavio eksploziv na kućnom pragu, ali i da se ustanovi ko je eksploziv "zapatio" preko puta moje kuće i kompleksa Dečje ambasade.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )